Billesö Träning & Hälsa

Vem är jag....

Billesö Träning & Hälsa

Jag är dansk, ja då är det liksom på plats.  Bosatta mig, med min man och våra tvillingar på nu 19år, i Sverige december 2007. När vi kom till Sverige jobbade vi båda i Danmark, varför våra arbetsdagar var långa och mindra tid till annat än vardagens måsten!

Hela mitt liv har jag varit aktiv, spelat handboll, sprunget och styrkatränat och mycket annat. Jag har även varit handbolls tränare, en uppgift jag älskade. Se människor utveckla sig och vara en del av deras utveckling gör mig glad och ger mig så mycket energi. Att kämpa tillsammans är något av det mest givande för mig men också för dem jag tränar och hjälper!

När vi kom till Sverige blev tiden ett “problem”, min träning blev offret! Jag ville träna, mår bra av det, får ny energi och hjärnan får ro! Det blev ett kämpande med mig själv, hade dålig samvete när jag inte tränade, dålig samvete när jag tränade och inte använde tiden med mina barn! Evig dålig samvete!

När jag tränade räknas det bara om det var  i minst i en timme, en powerwalk var inte träning!

I dag har jag en annan sanning! Allt räknas! Träning kan till och med vara ett 10 minuters program som kan göras hemma eller var som! Jag tränar varje dag – ibland själv, ibland med min kompis eller med mina barn!

Min mission är att hjälpa andra att hitta glädjen vid träning och ett hälsosamt liv!

Välkommen!

Träningshälsningar, Margit
Personlig tränare & kostrådgivare

Utbildningar:
Personlig Tränare (EHFA)
Fitness instruktör (EHFA)
Kostrådgivare med viktminskning som specialitet.
Har även erfarenhet av att vara handbollstränare.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få ett 10 min träningsprogram gratis!

Facebook Feed

Kom och var med och hör mer om träning, kost och kosttillskott 🙂
Du får även gratis Inbody mätning så du vet hur du skal träna och äta för att uppnå dina mål.
Välkommen!
... Se merSe mindre

Inre & yttre välbefinnande

februari 27, 2018, 6:30e m - februari 27, 2018, 9:30e m

Förutom ett tillfälle att träffas och mingla så får du information om Forevers hälso- och hygienprodukter. Ett perfekt tillfälle att, inför våren, ge huden ny lyster och få kroppen i balans. Vi bjuder på en In Body analys under kvällen. Dessutom kommer det att finnas speciella erbjudande! Varmt välkommen! Vill du ta med dig en väninna så går det bra. Dock begränsat med platser kvar. Anmälan senast den 25 februari. Varmt välkommen! Margit & Catarina Energi Center Löddeköpinge O.S.A. 25 februari Telefon: 0733-152384 eller 0760-260591 Mail: margit@billesoe.se eller c.garai.joneil@live.se

Se på facebook

Dagens energiboost ☺
Så är kropp och hjärnan klar till dagens jobb 😀🏋💪
... Se merSe mindre

Se på facebook

Billesö Träning & Hälsa har uppdaterat sitt omslagsfoto. ... Se merSe mindre

Se på facebook